Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Kablo Bulma

Kablo Bulma

Kamu alanlarına özel yapılandırılmış olan şehir yeraltı tesisat sistemleri, birbiriyle yakın ve bağlantılı olarak birçok alandan geçebilmektedir. Kablo bulma hizmetiyle, kanalizasyon, su ve doğalgaz borularının döşendiği noktaların ayırt edilmesi aynı zamanda kazı çalışmasından işaretlemeler yapılarak, kaza ve maddi kayba yol açmaması üzerine profesyonel bir çalışma yürütülmektedir.

kablo-bulma-kablo-tespiti-yeralti-kablo-bulma

Profesyonel Kablo Bulma Hizmeti

Telekomünikasyon alanında kullanılmakta olan kablo sistemleri, yeraltı tesisat noktalarında oldukça sık rastlanan sistemlerdir. Kablo bulma hizmeti kapsamında kazıların tehlikeli ve maddi zararından uzaklaştırılarak, risksiz bir çalışmanın yapılmasına olanak verilmektedir.

Özel teknolojik cihazlarla, kablo, boru ve su kaçağı alanlarının tespit edilerek, kazı ve tesisat işlemlerinin hız kazanması aynı zamanda tehlikeden arındırılarak profesyonel bir çalışma yapılması sağlanmaktadır. Elektrik kablo hatları, internet hatları ve telefon şebekesine  bağlı kabloların yeraltı sistemleri üzerinden işaretlenerek, kazı çalışmalarında zarar görmemesi sağlanmaktadır. Tehlikesiz ve risksiz bir çalışma için profesyonel bir ekiple çalışılarak, uzman eğitimi almış ekiplerle birlikte çalışmaların tamamlanması sağlanmaktadır. Yeraltı hatları tespit hizmetleri kapsamında profesyonel bir destek için Prestij Altyapı firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Dedektörlü Kablo Tespiti

Kabloların bulunması için tasarlanmış olan dedektörler, özellikle kablo boru tespiti için dizayn edilmiştir. Özel cihazlarla yapılacak olan kablo bulma işlemi, yeraltı kaynakları, enerji hatları ve telekomünikasyon hatları üzerinden ayırtedici özellikler taşımaktadır. Dedektörle çalışmaların sonrasında yapılacak haritalandırma işlemiyle, yeraltında gömülü olan hatların hangi güzergaha gitti ve hangi hatlarla temas ettiği ayırt edilebilecektir. Metal, çelik, galvaniz ve PVC borularıyla yakın oldukları noktalar, diğer kablo alanlarındaki bağlantı noktaları da işaretlenerek, işlemlerin hızlanması da sağlanacaktır. Dedektörlü kablo tespiti sayesinde, kısa zamanda sinyal akımlarının bulunması, elektromanyetik olarak sinyaller aracılığıyla tespitin kolay bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır.

kablo-tespiti-yeralti-kablo-bulma-kablo-arizasi-bulma

Kablo Bulma Haritalandırma Hizmeti

Kablo bulma hizmeti kapsamında Prestij grup olarak, elektrik, fiber internet ve elektrik gibi kablo hatlarının haritalandırılmasını sağlayabilmekteyiz. Profesyonel bir ekipla çalışılarak, yapılmakta olan bulma işlemi az maliyetle profesyonel bir hizmet almanızı sağlayacaktır. Haritalandırma  hizmetinde derinliğin tespit edilmesi, güzergahın belirlenmesi aynı zamanda diğer boru hatlarının da haritaya dahil edilmesi sağlanacaktır.

Özel teknolojik cihazlarla sağlanacak olan bu hizmet kapsamında, altyapı alanındaki kablo ve boru tespitlerinin yapılması, kaçakların analiz edilmesi aynı zamanda sayısallaştırma işlemiyle bulma kolaylığı kazandırılmasına imkan verilmektedir. Profesyonel hizmet anlayışı ve aynı zamanda teknolojik takip donanım cihazlarıyla bütün altyapı çalışmalarında kabloların tespit edilmesi için uzman bir ekiple çalışılmaktadır.

Altyapı Hatlarının Tespiti

Kazı öncesi çalışmalardan biri olan altyapı hatları tespiti için kablo bulma cihazları kullanılarak, haritalandırma işlemi yapılmaktadır. Bu hizmet kapsamında, inşaat ve proje çalışmalarından önce kablo, boru ve kanal alanlarının tespit edilerek kaza ve tehlikelerin önlenmesi sağlanacaktır. Özellikle doğalgaz temaslı kablo sistemlerinin, elektrik ve su hatlarının haritasının çıkartılarak, kısa zamanda yerlerinin tespit edilmesi sağlanacaktır.

altyapi-tespiti-kablo-tespiti-boru-tespiti

Cihazla Kablo Bulma Hizmeti

Kablo boru dedektörü ve GPR yeraltı radarı cihazlarıyla yapılan çalışmalarda kısa zamanda kablo güzergahının belirlenmesi sağlanacaktır. Derinlik ve güzergah tespiti ile yapılan çalışmalarda gerekli olan işaretlemeler de yerine getirilerek, kazı çalışmalarının risksiz olması sağlanacak, maddi ve manevi kayıpların azaltılmasına destek olunacaktır.

Kablo Bulma Cihaz Kiralama

GRP yeraltı radarı ve kablo boru dedektörü cihazlarının kiralanması için de Prestij Altyapı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Cihaz kiralama ve tespit hizmeti almak için teknolojik donanımlarımıdan aynı zamanda profesyonel hizmet anlayışımızdan yola çıkarak % 100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. İletişim formu üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.