Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Altyapı Nedir?

Altyapı Nedir?

 Altyapı, yeraltında gömülü olarak bulunan içme suyu, atık su, yağmur suyu, doğalgaz, elektrik iletim hatları ve iletişimi sağlayan telekomünikasyon hatlarının tamamına verilen addır. Bu hatların kendilerine özgü imalat ve döşenme kriterleri vardır.

Altyapı Tespit Edilebilir Mi?

 Yeraltında bulunan tüm altyapılar tespit edilebilir isteğe göre projelendirmeleri yapılabilir veya zemin üzerine işaretleme yapılabilir.



Altyapı Tespit Nedir?

 Altyapı tespit, yeraltında bulunan kablo boru ve tüm diğer endüstrilere ait altyapıların tümünün teknolojik tespit cihazları kullanılarak konum, güzergâh ve derinliklerinin yapılmasıdır.

Altyapı Tespiti Mümkün Müdür?

 Altyapı tespiti, Yeraltında mevcutta bulunan tüm altyapıların tespitleri mümkündür burada var olan altyapının karakteristik özelliğine göre altyapı tespit cihazları kullanılmaktadır.

Kablo ve Boruların Tespiti Nasıl Yapılır

 Kablo ve boruların tespiti, kabloların canlı ve cansız olmak üzere tamamının tespiti kablo boru dedektörleri kullanılarak yapılabilir. Boruların cinslerine göre yeraltı radarı GPR ile konum güzergâh ve derinliklerinin tespitleri yapılabilir.

Altyapı Tespit Haritalandırma ve Projelendirme Nasıl Yapılır

 Konumları ve yerleri bilinmeyen altyapıların tamamı tespit edilerek taleplerinize göre yapılan tespitleri istenilen formatlarda haritalama ve projelendirme çalışmaları yapılabilmektedir. Sahanızda yerleri bilinmeyen kabloların ve var olan tüm tesisatların tespiti için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.



Yeraltı Kablo Boru Tespiti Yapılabilir Mi?

 Yeraltı kablo boru tespiti yapılabilir mi, mevcutta yeraltında var olan bütün kablo ve boruların kazısız teknolojiler kullanılarak tespitleri yapılabilmektedir.