Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Boru Bulma

Boru Bulma

Tesisat boru bulma hizmeti kapsamında, kırma ve dökme işlemi yapılmadan boruların tespit edilmesi sağlanmaktadır. Günümüz teknolojisiyle akustik cihazlar ve termal kameralarla yeraltı borularının, içme suyu borularının ve kanalazisyon borularının tespit edilmesi kısa zaman almaktadır. Profesyonel bir hizmetle kısa zamanda işlemlerin yerine getirilmesi aynı zamanda boruların tesisat işlemlerinin yapılması sağlanacaktır.

boru-bulma-boru-tespiti-kayip-boru-bulma

Akustik Dinleme İle Boru Bulma

Tesisat borularının derinliği aynı zamanda şehir yaşantısında birçok tesisat sisteminin aynı güzergah üzerinden kuruluyor olması, tesisat işlemlerinin de uzamasına neden olabiliyor. Boru bulma hizmetiyle, yeraltında bulunan boru sistemlerinin ses derinliği ve gürültü desibeli üzerinden ne kadar derinlikte olduğu da tespit edilebilmektedir. Bu hizmet kapsamında kırma ve dökme işlemi yapılmadan kısa zamanda dinleme işlemi yerine getirilerek borunun bulunması ve gerekli işlemlerin yapılması sağlanacaktır. Profesyonel bir ekiple birlikte çok katlı binalarda, şehir tesisat işlemlerinde ve inşaat çalışmalarında da dinleme işlemiyle boruların yerlerinin tespit edilmesi sağlanacaktır. Bu işlem sırasında su kaçağı ve tıkanıklıkların da analiz edilmesi mümkün olmaktadır.

Ulta Yüksek Radyo Frekansları İle Boru Bulma

Deneyim ve bilginin verdiği profesyonel bir hizmet sağlayıcı olarak, boru bulma işleminde son dönemin en çok kullanılan teknolojilerinden birinden yararlanmaktayız. Ultra yüksek radyo frekansı ile yeraltında bulunan kablo ve boru sistemlerinin tespit edilmesini sağlamakta, kısa zamanda işlemlerin yerine getirilmesine olanak vermekteyiz. Yüksek radyo frekanslarının yayılmasıyla birlikte ses çarplarının oluşturduğu derinlik tespit edilmektedir. Boruların ne kadar derinde olduğu aynı zamanda çevresine neler olduğu da bu çalışmalar sonucunda analiz edilebilmektedir. Bilimsel bir cihaz olarak üretilmiş olan cihaz aslında uzay teknolojileri üzerinden tesisat alanında kullanılmaya başlanmış, özellikle demir borular için avantajlı bir şekilde tespit işlemlerinin yapılmasını sağlamıştır.

boru-bulma-yeralti-radari-gpr-boru-tespiti-yeralti-boru-bulma

Profesyonel Boru Bulma Hizmeti

Yeraltında bulunan boruların geçtiği alanlar, güzergahları ve aynı zamanda tıkanma ya da su kaçağı tespitleri yapılabilmektedir. Bu alanda profesyonel bir hizmet sağlayıcı olarak, tesisat firması, son teknoloji cihazların kullanılmasını, kısa zamanda demir, plastik ve PVC boru sistemlerinin bulunmasını sağlayacaktır. Pimaş, temiz su borusu ve demir boruların bulunması için ihtiyaç duyulan bütün işlemleri birebir yerine getirilmektedir.

Boru bulma hizmetinde, yeraltı kaynaklarından dolay oluşan arızaların tespiti, su kaçakları ve rögar bulma işlemleri de yerine getirilerek, işlemler kısa zamanda tamamlanacak problemli olan alanlara onarım işlemi yapılabilecektir. Boru, su kaçağı ve kablo tespit hizmetleri için son teknoloji cihazlar kullanılacaktır.

Pimaş Boru Bulma Hizmeti

Pimaş boru bulma hizmetinde, özellikle kanalizasyon borularının yerlerinin tespit edilmesi için profesyonel bir ekiple çalışılmalıdır. Sert bir plastikten oluşmakta olan boru, çok katlı binalara bağlı olduğu için tespit ve onarım işlemlerinde hızlı olmak, mağduriyetin en aza indirilmesini sağlayacaktır. Yeni nesil teknolojilerle yapılacak olan pimaş bulma ve onarım hizmetleri kısa zamanda yerine getirilerek, kırma ve dökme işlemi yapılmadan tamamlanacaktır.

yeralti-su-borusu-bulma-boru-tespiti-boru-bulma-boru-guzergah-tespiti

İçme Suyu Boru Hattı Tespiti

İçme suyu boru hattının tespit edilmesi için güzergah takibi yapılarak, uzman ve profesyonel bir ekiple kısa zamanda boru bulma işlemi yerine getirilecektir. Bu hizmet kapsamında kırma ve dökme işlemi de yapılmadan akustik cihazlar ve frekans dalgalarıyla kısa zamanda derinlik ve sorunlar tespit edilerek, onarım işlemi başlayacaktır.

% 100 Garantili Tesisat Hizmeti

% 100 garantili tesisat hizemti vermekte olan firmamız, boru, su kaçağı ve tıkanıklık hizmetlerinde kısa zamanda adresinize gelerek problemin ortadan kaldırılmasını sağlayacaktır. Uzun vadede sağlıklı bir çalışmanın yapılması, uzman bir ekip tarafından yerine getirilecektir.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.