Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Yangın Hattı Su Kaçağı Bulma

Yangın Hattı Su Kaçağı Bulma

Yangın hatlarının oluşturulması için güçlü bir tesisat yapılması gerekmektedir. Hattın uzunluğu ve derinliği bakımından ihtiyaç duyulan bütün sistemlerin bakıma alınması aynı zamanda hayati önem taşıdığı için düzenli olarak kontrol edilmesi de gerekmektedir. Yangın hattı su kaçağı bulma işlemi için özel teknolojik cihazlar kullanarak, hattın hasarlı olan noktaları bulunabilmektedir.

Profesyonel Yangın Hattı Su Kaçağı Bulma

Yangın hattı su kaçağı nedenleri çoğunlukla kalitesiz malzeme kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Bazı durumlarda kötü işçilik ve boru hatlarının bakımsızlığından dolayı da kaynaklanan arıza durumları olmuştur. Profesyonel yangın hattı su kaçağı bulma hizmeti kapsamında, su kaçağının kaynaklandığı noktaların nerede olduğu aynı zamanda nedenleri de analiz edilebilmektedir.

Yangın durumunda kullanılacağı düşünülürse büyük bir hayati önem taşımakta olan yangın hattı, su kaçağı durumlarında hem yapının diğer alanlarına zarar verebilir hem de ihtiyaç halinde az su takviyesi yaparak kaçağın daha büyük hayati sorunlara neden olmasını sağlayabilir. Uzman ekip arkadaşlarımız ve teknolojik cihazlarımızla kısa zamanda su kaçağı tespiti yapılabilmektedir.

yangin-hatti-su-kacagi-bulma-yangin-kacagi-tespiti

Kırmadan Dökmeden Yangın Hattı Su Kaçağı Tespiti

Yangın tesisat sistemlerinin su kaçağı olması durumunda, nem ve rutubet yaygınlığı da ortaya çıkmaktadır. Bu durum bazen duvarlardan bazen ise ortamdaki nem oranından anlaşılır. Yangın hattı su kaçağı bulma işlemi sırasında son teknoloji akustik ve termal cihazlar kullanarak, su kaçağının nereden ve neden kaynaklandığı bulunabilmektedir. Yangın tesisat sistemlerine bağlı olarak yapılacak olan bu tespit sırasında, yangın hattı sistemlerinin zarar görmeden işleme alınması sağlanacaktır.

Yangın hatlarının ayrı ayrı kontrol edilmesi sağlanarak, bütün sistemin arıza durumlarına yönelik raporlamalar yapılacak, sistemdeki arızanın onarılması için uzman bir ekiple birlikte profesyonel bir hizmet sağlanacaktır.

Akustik Cihazlarla Yangın Hattı Su Kaçağı Bulma

Akustik cihazlarla dinleme yapılarak yangın hattı su kaçağı bulma işlemi yapılmaktadır. Bunun için uzman bir ekiple çalışmakta olan Prestij Altyapı, yangın tesisatının arıza noktalarının bulunmasını, su kaçağının neden olduğu hattın tespit edilmesini kısa zamanda sağlayacaktır. Tesisat sistemlerinde oluşmuş olan su kaçağı nedenleri incelecek, akış güzergahı belirlenecek ve onarım için çalışmalar başlatılacaktır.

Profeysonel bir hizmet sağlamakta olan su kaçağı tespiti için kullanılan akustik cihazlar, kısa zamanda onarım işlemleriyle eski performansına dönecek, hasar görmüş alanlar onarıma alınacaktır.

yangin-hidrant-hatti-su-kacagi-bulma-hidrant-kacagi-tespiti

Termal Kameralı Yangın Hattı Su Kaçağı Tespiti  

Termal kameralı sistemlerle sağlanacak olan su kaçağı tespiti işlemi, kısa bir zamanda gerçekleşmektedir. Yangın hattı üzerinden diğer hat ve su kaynak bağlantıları kontrol edilerek, termal kameralarla gözlem yapılacaktır. Gözlem sonrasında arızalı noktaların onarılması için gerekli olan işlemler yerine getirilerek, son derece önemli olan yangın sistemlerinin kusursuz bir şekilde çalışmasına olanak verilecek, bina ve yapı alanındaki diğer su kaçağı tespitleri de isteğiniz üzerine yapılabilecektir.

Yangın Hattı Su Kaçağı Tespiti Kesin Çözüm

Yangın tesisatı için kullanılan malzemenin kalitesi ve bakım periyoduna göre neden yıpranma payı her zaman olmaktadır. Ancak yangın tesisatı su kaçağı normal bir durum değil aynı zamanda hayati önem taşımaktadır. Toprak ve beton altında kalan hidrat alanına kadar zarar görebilecek bir yapı olarak su kaçağı kısa zamanda tespit edilip onarılabilecektir.

Yangın Hattı Su Kaçağı Onarımı

Yangın hattı su kaçağı onarım hizmetleri için de Prestij Altyapı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Tespit, onarım ve bakım işlemleri için gerekli olan bütün donanıma sahip olan firma, sizlere uzman bir ekiple teknolojik bir hız kazandıracak ve kısa zamanda yangın hattı arızalarına kesin çözüm sunulacaktır.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.


hidrant-kacagi-bulma-hidrant-kacak-tespiti